O nama

Platforma Razgovor.hr

pruža diskretno i jednostavno informiranje korisnika o psihološkoj pomoći te brzo spajanje sa specijaliziranim stručnjacima na temelju problema svakog korisnika - bilo u offline ili online okruženju.

Naš cilj je na praktičan i inovativan način pružiti rješenja za različite izazove suvremenog života.

Stvorili smo ovu platformu jer želimo svakome tko se suočava sa svakodnevnim ili drugim poteškoćama s mentalnim zdravljem pružiti priliku da krene prema boljem, kvalitetnijem i sretnijem životu.

Korisnicima, uz potpunu diskreciju i maksimalan stupanj anonimizacije podataka, nudimo mogućnost razgovara sa stručnjacima s višegodišnjim profesionalnim iskustvom i različitim specijalizacijama. Na našoj platformi dobivate pristup širokom spektru stručnosti i alata za terapiju s licenciranim profesionalcima. Možete dogovoriti online razgovor, a ako preferirate razgovor uživo, dogovorite termin u četiri oka jednostavnim i brzim koracima na našem webu. Brinemo o vašoj dobrobiti te jamčimo maksimalan stupanj anonimizacije i privatnost podataka.

Diskretna priroda korištenja, uz jamstvo anonimiziranja osobnih podataka i najviših tehnoloških standarda očuvanja korisničke privatnosti, pružit će osjećaj sigurnosti koji će motivirane pojedince potaknuti na traženje pomoći.

Veliki broj stručnjaka specijaliziranih u raznim područjima psihologije i psihoterapije omogućuje svakom korisniku najkvalitetniju uslugu i povezivanje s točno onim stručnjakom koji se bavi definiranim područjem.

»