Kako možemo pomoći?

Specijalizirani stručnjaci s rješenjem za Vaš problem!

Prednost platforme Razgovor.hr je jednostavnost korištenja, diskrecija i brzo spajanje sa stručnjakom odabranim prema Vašim potrebama i preferencijama.

Kako razgovor.hr funkcionira?

01
Kontaktiranje

Učiniti prvi korak na putu prema pronalasku pomoći ponekad može biti zahtjevno, a mi smo ovdje upravo kako bismo Vam pružili potrebnu podršku.
Odabirom jednog od ponuđenih savjetodavnih ili psihoterapijskih usluga te ispunjavanjem obrasca olakšali smo proces odabira odgovarajuće pomoći s obzirom na teškoće s kojima se susrećete.​​​​​​​Ako pri tome želite zadržati vlastitu anonimnost, bit će dovoljno ostaviti kontakt u obliku e-mail adrese ili broja telefona kako bismo Vam se mogli povratno javiti.

02
Odabir stručnjaka

Povratno će Vas kontaktirati psihologinja Platforme kako bi s obzirom na Vaše potrebe i preferencije načina komunikacije predložila odgovarajućeg stručnjaka psihičkog zdravlja. ​​​​​​​Stručnjake pomno odabiremo iz naše baze provjerenih savjetodavnih terapeuta i psihoterapeuta s dugogodišnjim radom u različitim institucijama, kao i privatnim praksama.